Hjertelig velkommen til Den Danske Skole i Beijing's hjemmeside.


Her vil du kunne finde nyttig information om vores skole, undervisning, hold, priser osv. Siderne er på dansk, men du er altid velkommen til at bede om oplysninger på engelsk.

På Den Danske Skole i Beijing har vi som mål; at den enkelte elev skal kunne optages direkte på en almindelig folkeskole i Danmark og starte i en klasse, der svarer til elevens alder samt bestå 9. klasses afgangeksamen. Herudover hjælper vi også elever som har dansk ifm. IB self taught. Vi har ansat en dansklærer uddannet i Danmark, og vi bruger de samme materialer, som man bruger på skolerne derhjemme.


Undervisningen er primært modermålsundervisning, og der må forventes hjemmearbejde. Vi har også hold med dansk som andet sprog. Vi kan pt. ikke tilbyde undervisning til voksne.

 

Vi håber, at du finder siderne informative. Husk at du til enhver tid er velkommen til at kontakte bestyrelsen eller læreren. God fornøjelse med at surfe på vores sider. 


Warmly welcome to the Danish School in Beijing' homepage. All our information here is in Danish, but you are more than welcome to contact the Board for information in English.

 

The information concerns the program, its structure, class lists, price etc.