NB: Tilmelding er bindende

For skoleåret 2019/20 er prisen for deltagelse i danskprogrammet:
1. til og med 8. klasse: RMB 15.000 pr elev.
9. klasse: RMB 19.000 pr elev. + tillæg ved ikke elev i 8. klasse eller andre specielle forhold
Gymnasie elever, IB self taught: RMB 15.000 pr elev.
 

Man behøver ikke at være elev WAB for at kunne deltage i undervisningen på Den Danske Skole i Beijing. Vi forsøger, at tilrette undervisningen således, at der tages hensyn til ikke-WAB elever.


Samtlige tilmeldinger er BINDENDE og bedes betalt så snart faktura modtages.
WAB udsender faktura for os, men vi er ellers totalt selvfinansierende. Da vi er et lille program, kan vi desværre ikke refundere allerede indbetalte beløb, og tilmeldt er tilmeldt - også skal der betales om eleverne dukker op eller ej.
Det gælder således, at hvis et barn, eventuelt på grund af flytning eller fordi man selv vil undervise, tages ud af programmet efter tilmeldelse eller på hvilket som helst andet tidspunkt i løbet af skoleåret, kan vi IKKE refundere dele af gebyret. Vi kan kun eftergive undervisningsgebyr, hvis framelding sker allerede i juni. Det er en bestemmelse, der skal være med til at sikre kontinuiteten i vores undervisning, og at læren kan få løn året igennem. Vi foretager mange af vores disponeringer i løbet af sommerferien og sikre her i videst mulige omfang indkøb af samtlige materialer og samarbejdsaftaler. Herudover laver vi ansættelsesaftaler med lærer og evt. lærerassistent. Danskprogrammet er financielt totalt uafhængigt af WAB og vi har ikke andre end forældre til at dække omkostningerne vedr. undervisningen. Så udvis venligst respekt for vores dispositioner og de andre forældre, og meld dit barn til dansk med omtanke. På tilmeldingsblanketten gøres der ligeledes opmærksom på, at der herefter faktures for skoleåret og at tilmelding er bindende.

Tilmeldelse for et halvt skoleår kan forekomme efter aftale med lærer og bestyrelse.